Hotellrom

58 hotellrom

Hotellet har 58 hotellrom som er fordelt på 11 etasjer. Her bor du i små eksotiske kornkammer med all den luksus du måtte ønske. Boutiquehotellets rom er alle utstyrt med kvalitetssenger fra Wonderland, Nespressomaskin, teprodukter fra Newby og velduftende såpeprodukter fra Molton Brown.

Superior dobbeltrom
Hotellrom på Akjsemøllen
Dobbeltrom med hyggelig innredning
Junior suite
Superior rom
Enkeltrom

Dobbeltrom

Dobbeltseng
2 personer

Våre dobbeltrom er delikate og koselige med king size dobbeltseng, og alle har sitteplass for to personer. Noen har teppegulv og noen har parkett. Alle våre gjesterom er utstyrt med senger fra Wonderland, kaffemaskin, vannkoker, te fra Newby og såpeprodukter fra Molton Brown.

Siden hotellet tidligere var en mølle kaller vi våre gjesterom for kornkammer.

Dobbeltrom
Dobbeltrom
Et av hotellets dobbeltrom
Baderom

Twin dobbeltrom

Twinbed
2 personer

Våre twin dobbeltrom er varme og hjemmekoselige med to separate enkeltsenger. Noen har teppegulv og noen har parkett.

Alle våre gjesterom er utstyrt med senger fra Wonderland, kaffemaskin, vannkoker, te fra Newby og såpeprodukter fra Molton Brown.

Siden hotellet tidligere var en mølle kaller vi våre gjesterom for kornkammer.

Twin dobbeltrom

Superior rom

Dobbeltseng
Max 3 personer

Våre superior dobbeltrom er svært hyggelige, med enten queen size eller king size dobbeltseng, og alle har sitteplass for minimum to personer. Rommene har også badekåper, strykejern/strykebrett, Molton Brown småflasker, og vender mot Mesnaelva, som renner forbi hotellet. Noen har teppegulv og noen har parkett. Alle våre gjesterom er utstyrt med senger fra Wonderland, kaffemaskin, vannkoker, te fra Newby og såpeprodukter fra Molton Brown. Siden hotellet tidligere var en mølle kaller vi våre gjesterom for kornkammer.

Dobbeltrom med hyggelig innredning
Superior rom
Dobbeltseng på superior rom
Superior rom
Superior - rom

Junior suite

Dobbeltseng
2 personer

Kontoret til den gamle møllemesteren har vi gjort om til en juniorsuite, som vi har valgt å kalle Møllemesterens stue.

Den ligger i andre etasje, og er romslig, lun og hjemmekoselig, med parkettgulv. På soverommet er det en stor og myk dobbeltseng, skrivebord, strykejern/strykebrett og et lite kjøleskap. Stuen er svært hyggelig, og utstyrt med sofa og to stoler. Det er også badekåper og Molton Brown småflasker på rommet. Alle våre gjesterom er utstyrt med senger fra Wonderland, kaffemaskin, vannkoker, te fra Newby og såpeprodukter fra Molton Brown.

Junior suite
Junior suite
Junior suite

Lite dobbeltrom

Dobbeltseng
2 personer

Våre små dobbeltrom er intime og koselige, med liten dobbeltseng. De passer godt for personer som reiser alene og ønsker en større seng, eller for to personer ved kortere opphold. Noen har teppegulv og noen har parkett. Alle våre gjesterom er utstyrt med senger fra Wonderland, kaffemaskin, vannkoker, te fra Newby og såpeprodukter fra Molton Brown. Siden hotellet tidligere var en mølle kaller vi våre gjesterom for kornkammer.

Dobbeltrom

Standard enkeltrom

Enkeltseng
1 person

Våre enkeltrom vender mot Mesnaelva, og er koselige rom med en 90 cm bred enkeltseng, og sitteplass for en person. Noen har teppegulv og noen har parkett. Alle våre gjesterom er utstyrt med senger fra Wonderland, kaffemaskin, vannkoker, te fra Newby og såpeprodukter fra Molton Brown. Siden hotellet tidligere var en mølle kaller vi våre gjesterom for kornkammer.

Superior dobbeltrom