Mølleloftet i Aksjemøllen

2 – 60

Legg ditt kurs til Aksjemøllen, hvor vi gir dere den oppmerksomheten og omsorgen som bare et boutiquehotell kan tilby. Enten det er et styremøte eller en stor konferanse, vil vi gjøre alt vi kan for at arrangementet skal bli perfekt.

Mølleloftet er vårt største konferanserom, med kapasitet for opptil 60 personer. Vi tilbyr flere muligheter for oppsett, og vi har alt av utstyr dere trenger. Vi ser frem til å gjøre deres neste møte eller konferanse til en uforglemmelig opplevelse.

 

Mølleloftet

Gullkornet

2- 8

Gullkornet er vårt minste møterom, perfekt for de mindre møtene eller som et grupperom i kombinasjon med et større møte på Mølleloftet. Her kan dere lufte ideer og finne kreativiteten i et fullt utstyrt, lunt og intimt miljø. Vi gjør vårt beste for å sikre at dere får en inspirerende og produktiv opplevelse.

Gullkornet møterom - lunt og intimt

Tilbud og pakker

Når du leier et av våre møterom, får du tilgang til standard møteromsutstyr, slik at alt er klart for en produktiv dag.
kr 845,- pr pers
Dagpakke
Innehold: Lokalleie med standard møteromsutstyr, 2 retters lunsj, kaffe / te og isvann under hele møtet samt fruktfat og én servering med kake og mineralvann ved oppstart.
kr 1425,- pr pers
Dagpakke inkl. 2 retters middag
Inneholder: Lokalleie med standard møteromsutstyr, 2 retters lunsj, 2 retters middag. Kaffe, te og isvann under hele møtet. Fruktfat og én servering med kake og mineralvann ved oppstart.
kr 1625,- pr pers
Dagpakke inkl. 3 retters middag
Inneholder: Lokalleie med standard møteromsutstyr, 2 retters lunsj, 3 retters middag. Kaffe, te og isvann under hele møtet. Fruktfat og én servering med kake og mineralvann ved oppstart.
Fra kr 3820,- per person
«Lunsj til lunsj pakke»
Pakken inneholder: Lokalleie, 1 x 2-retters lunsj og 1 x 3-retters middag, overnatting i enkeltrom inkl. frokost samt kaffe, te, mineralvann, isvann, fruktfat og én servering med kake ved oppstart begge dager.
Se mer
Se mindre
Kontakt oss
First
Last

Vi hjelper deg med ditt event!