Restauranter – et mangfold i Lillehammer

Aksjemøllen ligger midt i sentrum av Lillehammer. Her finner du et stort og varierende restaurant tilbud rett i nærheten. Egon ligger i det svært sjarmerende gamle kvernhuset vegg i vegg med hotellet, og et steinkast unna finner du  bla. restaurantperler som Lyng Mat og Bar, Hvelvet og Lillehammers nye gourmet-opplevelse Elv. Ta kontakt med hotellet så hjelper vi gjerne med bordbestilling!

Hamburger

Toppen Skybar – Byens beste cocktailbar!

Toppen bar er viden kjent for å være den beste cocktailbaren i Lillehammer. Bartenderne Leopold, Ane-Dorthe og Karl Andreas har fått nye titler og uniformer. De tar tilbake den gamle betegnelsen for restauratør-/ eller gjestgiver og blir «Traktører».

 • Mandag – torsdag 19.00 – 24.00
 • Fredag – lørdag 19.00 – 02.00
Toppen Skybar
Bartendere Toppen Skybar

Egon Restaurant

I lokalene til det gamle kvernhuset fra 1863 finner vi Egon restaurant. Her er røde teglsteinsvegger, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager. Lokalet skaper en koselig atmosfære. Her kan du sitte i avskjermede og lune kroker og beundre interiør og bygningens historie.

 • Mandag: 11.00 – 23.00
 • Tirsdag: 11.00 – 23.00
 • Onsdag: 11.00 – 23.00
 • Torsdag: 11.00 – 23.00
 • Fredag: 11.00 – 23.00
 • Lørdag: 11.00 – 23.00
 • Søndag: 11.00 – 23.00
Egon i det gamle kvernhuset
Aksjemøllens frokost i Egon Restaurant
Egon Restaurant
Egon Restaurant, Lillehammer

ANDRE RESTAURANTER

Lyng mat og vinbar

LYNG mat & bar er et relativt nytt restaurantkonsept som åpnet i 2018. Her serveres sesongbasert mat. Restauranten drives av paret Oda Marie Brustuen og Eirik Nergaard. Oda og Eirik har etter noen år i hovedstaden flyttet tilbake til Odas hjemplass, Lillehammer, for å følge drømmen og åpne egen restaurant. Åpent alle dager fra kl 16.00

 

Hvelvet Restaurant

Etter flere tiår med vekst i ”dølabyen” etablerte Norges Bank seg i 1860 på Lillehammer. De holdt til i bakgården i Astrupgården, nord i Lillehammers Storgate. I dag er dette en flott restaurant med god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag.

Åpningstider

 • Mandag – Torsdag: 1600 – 2200
 • Fredag – Lørdag: 1600 – 2300

Restaurant Elv By Bryggerikjelleren

En unik matopplevelse fra gård til tallerken, hvor hver kveld er koreografert med smaker og inntrykk. Menyen starter hos bonden og foredles på vårt kjøkken til en stor opplevelsesmeny sammensatt i samarbeid med dyktige lokale matprodusenter, hovedsakelig fra Innlandet.

Kun 20 sitteplasser pr kveld.
En smaksmeny på 10 serveringer.
kr 1250,- pr person.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt og vi hjelper deg med å booke plass å spise etter ditt behov!