LYNG mat & bar er et relativt nytt restaurantkonsept som åpnet i 2018. Her serveres sesongbasert mat. Restauranten drives av paret Oda Marie Brustuen og Eirik Nergaard. Oda og Eirik har etter noen år i hovedstaden flyttet tilbake til Odas hjemplass, Lillehammer, for å følge drømmen og åpne egen restaurant. Åpent alle dager fra kl 16.00
Etter flere tiår med vekst i ”dølabyen” etablerte Norges Bank seg i 1860 på Lillehammer. De holdt til i bakgården i Astrupgården, nord i Lillehammers Storgate. I dag er dette en flott restaurant med god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag.
En unik matopplevelse fra gård til tallerken, hvor hver kveld er koreografert med smaker og inntrykk. Menyen starter hos bonden og foredles på vårt kjøkken til en stor opplevelsesmeny sammensatt i samarbeid med dyktige lokale matprodusenter, hovedsakelig fra Innlandet.
Kun 20 sitteplasser pr kveld.
En smaksmeny på 10 serveringer.
kr 1250,- pr person.